Julia

Smink och skönhet! Kontakt: juliapettersson@live.com

happy halloween

Publicerad 2013-10-31 17:46:25 i Halloween, Teatersmink,

Blev inget jobb för min del idag heller, det som är drygt med att vara vikarie. Vissa veckor blir det nästan ingenting, men får hoppas att jag får jobba lite nästa vecka.
Men eftersom det är halloween klagar jag inte över att ha lite tid över till någon mer sminkning. Kommer bilder även på skönhetssminkningen imorgon!
 
Till detta har jag använt:
Flytande latex
Foundation
Puder till att sätta sminket
Nål och tråd
Grimas fetsmink
Blodpasta
Filmblod
 

wound

Publicerad 2013-10-30 20:35:27 i Halloween, Teatersmink,

Fick lite inspiration av Linda i hennes halloween zombie tutorial. Jag orkade dock inte göra en hel ansiktssminkning så det blev detta.
Tog lite fler bilder så jag skulle få ihop en mini tutorial, så den kanske poppar upp här imorgon plus vilka produkter jag använt. Detta får mer effekt om man använder filmblod (fuskblod av något slag), men jag kände inte för att smeta på mig det idag haha!
 

halloween

Publicerad 2013-10-29 23:09:06 i Allmänt,

Jag är fortfarande lite sjuk och har fått en riktigt jäklig hosta, hoppas jag får någon mera vilodag denna vecka. Jag har bara jobbat idag denna vecka, men vi får väl helt enkelt se imorgon bitti om jag får pallra mig upp igen. Men jag slängde ihop ett litet halloween inspiration collage. Ett annat tips är att kolla HÄR där de finns de flesta inlägg samlade.
Det är ju zombie tema denna lördag för min del, men jag känner inte riktigt att jag vill ha så kladdigt smink med allt blod på krogen haha!
 

Om

Min profilbild

Julia Pettersson

En blogg om smink och skönhet!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela