Julia

Smink och skönhet! Kontakt: juliapettersson@live.com

Bästa make-up removern!

Publicerad 2014-10-28 19:55:23 i Hudvård, Tips,

Av någon konstig anledning så har jag aldrig testat denna sminkborttagning förut. Jag har använt samma hela tiden från Nivea, men tillslut så köpte jag denna från Loréal som jag hört mycket bra om. Den ska även ta bort vattenfast smink och passar om man har känsliga ögon.
Den är helt suverän, tar bort sminket direkt och fetsmink som annars kan sitta som berget är superenkelt och ta bort med denna. Kommer dock inte ihåg pris, men runt 50 lappen skulla jag gissa att den ligger på. Finns i vanliga butiker och köpa ex. ÖB eller någon matbutik!

Vattensmink!

Publicerad 2014-10-26 11:22:42 i Teatersmink,

Beställde hem vattensmink från Grimas tidigare i veckan, och nu kände jag att jag var tvungen och testa lite. Inte bästa ljuset på bilderna men det får ju helt enkelt duga. Men så mycket enklare att måla med vattensmink än tjockt fetsmink, att jag inte tänkt på det innan...
 
Jag har använt:
Too Faced Shadow Insurance
Eleven.se 120 palette Ultra Shimmer
Loréal Miss Manga Mascara
Grimas Vattensmink palett A
Make Up Store Blush Must Have
Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick 10 Couture Blush

Atrix

Publicerad 2014-10-21 13:26:28 i Kroppsvård, Tips,

Nu när det är höst och börjar närma sig vinter blir mina händer så torra och fnasiga. Denna handkräm från Atrix finns alltid på jobbet, och den återfuktar bättre än någon annan handkräm jag har testat (den är rätt fet). Det bästa är att den finns att köpa i matbutikerna eller öb ex. för en billig peng!

Om

Min profilbild

Julia Pettersson

En blogg om smink och skönhet!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela